Youtube
Facebook
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
  • 06 1 261 0078
  • 06 20 938 4663
Szaktanácsadás

A gépjármű üzemeltetés egy szakma! Ahhoz, hogy az érvényes előírásoknak megfelelően legyenek az Önök járművei üzemeltetve, a gépkocsivezetőik foglalkoztatva és elszámolva, folyamatosan figyelemmel kell kísérni a jogszabályi előírásokat! Ha ezen a területen egy cég előrelátó, bírságok százezreit takaríthatja meg! Nem akkor kell szakértő segítséget keresni, amikor a szabálytalanságokat az ellenőrök tárják fel és bírságot szabnak ki! Megelőzni a tüzet ésszerűbb, mint tüzet oltani!

Átalánydíjas előfizetőként egész évben számíthat ránk! Mi figyeljük a jogszabályváltozásokat és az azonnali intézkedést igénylő kérdésekben Faxinfo hírlevelet küldünk, és folyamatosan rendelkezésre állunk a telefonos tanácsadásunk keretén belül!

 

Szaktanácsadás gépjármű üzemeltetéshez: Együtt megtaláljuk a válaszokat!

Szaktanácsadás gépjármű üzemeltetéshez: Együtt megtaláljuk a válaszokat! Legyen szó fuvarozásról, szállítási tevékenységről vagy bármilyen vállalkozásról ahol a járművek üzemeltetése megvalósul, ahhoz, hogy valóban jól működjön a cég, és a járművekkel kapcsolatban minden a lehető legnagyobb rendben menjen, szükség lehet külső, független, szakértői tanácsadásra. Ha Ön is üzemeltet gépjárműveket a felmerülő kérdéseinek megválaszolására, mely akár a járműre, a különböző engedélyekre vonatkozik, vagy a gépkocsivezető foglalkoztatását, a vezetési pihenő idők előírását érinti, vagy éppen az üzemanyag megtakarítás kifizetése tekintetében merül fel, kérje gépjármű üzemeltetési szaktanácsadásunkat!

A gépjármű üzemeltetésnek napjainkban számos jogszabályi előírásnak kell megfelelőnek lennie, mely tevékenység terén több éves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezünk, melynek köszönhetően tudjuk, hogy milyen tényezőkre kell odafigyelni ahhoz, hogy e téren minden hatósági előírásnak megfeleljenek, elkerüljék a bírságokat. Az Ön által feltett kérdésre tanácsainkat a lehető legegyszerűbben és tényszerűen igyekszünk elmagyarázni, mindennemű felesleges tartalom nélkül, de minden esetben a hatályos jogszabályi előírásokkal alátámasztva világítjuk meg a szakmai részletet.

Ha a gépjármű üzemeltetésről kérdezne, fuvaros vállalkozást indításán gondolkodik vagy üzleti praktikákra kíváncsi egy jól működő vállalkozáshoz, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Vállalkozna? Tudja Ön melyek a szakmába jutás feltételei? Milyen képesítéssel rendelkező gépkocsivezetőt kell alkalmaznia? Megfelelőek a régi gépkezelői jogosítványaik? Tisztában van a tachográf használat szabályaival?

Ön már fuvarozó? Kapott már telephelyi ellenőrzést? Tudja mit ellenőriznek a hatóságok? Okmányaik rendben vannak? Tachográf használatuk szabályos? Külföldi fuvart ajánlottak? Újabb járművet helyezne üzembe?Tudja mit, hol, hogyan és milyen előírások szerint intézzen?

Ha kétségei vannak, mi segítünk!

Ha biztos vállalkozást akar magáénak tudni, mi segítünk!

Vegye igénybe szolgáltatásainkat!

Kérjen időpontot és segítünk eligazodni a közlekedési szakmában!

 

Kapcsolatfelvétel

 

TANÁCSADÁSI MUNKÁNK FELÉPÍTÉSE:

 

Telefonos tanácsadás

A gyakorlati munkavégzésben felmerülő kérdéseire mi válaszolunk, vagy megkeressük a választ!

 

Fuvinfo Tájékoztató kiadvány

A Fuvinfo Tájékoztató közérthetően összefoglalja mindazt, amit Önnek tudnia kell a szakmában. Mikor lesz ideje Önnek minden, a szakmát érintő anyagot végigolvasni? Ezt a munkát mi átvállaljuk Öntől! A negyedévente megjelenő kiadványban közétesszük azokat az állásfoglalásokat, amelyeket a partnereink által felvetett kérdésekre a hatóságtól szereztünk be.

 

Faxinfo - Hírlevél

Teljes figyelmét munkájának szentelheti, mert mi figyeljük a jogszabályváltozásokat Ön helyett, és értesítjük! Faxon vagy e-mailben rendszeresen és automatikusan jelezzük az új jogszabályok, az állami adóhatóság által közzétett üzemanyagárak és egyéb állásfoglalások, közérdekű hírek megjelenését. Napi munkájában felmerülő döntéséhez hiányzó jogszabályi szöveget, hatósági állásfoglalást haladéktalanul megküldjük Önnek!

 

TANÁCSADÁSI MUNKÁNK HÁTTERE:

  • Közlekedés szakmai területeken sok évtizedes tapasztalattal és referenciával rendelkezünk.
  • Kézműves módszerrel dolgozunk. A kérdést feltevő partnereinket nem küldjük "ajtóról-ajtóra", hanem mi keressük meg a választ.
  • Gyorsak vagyunk, mivel sokrétű kapcsolattal rendelkezünk, és nagy adatbázisra támaszkodunk.
  • A gyakorlati és a szakmai közvélemény előtt is megméretett eredményeket tudunk felmutatni.

Próbálja ki hozzáállásunkat és szakmai tudásunkat!

Kérésére ingyenesen kipostázzuk szakmai kiadványunk mutatványpéldányát!

Legyen velünk Ön is sikeres!

 

Kapcsolatfelvétel

Joomla! hibakereső konzol

Hibák

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések