Youtube
Facebook
 • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
 • 06 1 261 0078
 • 06 20 938 4663

OKJ képzések megszűntek. Jogszabály szerint az alábbi képzés szükséges a gépek kezeléséhez:

 

GÉPKEZELŐ képzés Emelőgépekre

 

FAR Nyilvántartási szám: B/2020/000042

A jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint, ahhoz, hogy Ön minden hatóság számára elfogadható képesítéssel rendelkezzen emelőgépek kezeléséhez, szükséges az új gépkezelői jogositvány megléte.

Választható gépcsoport vizsgák

4111Járműemelő-kezelői képzés4121 Emelő asztal és felrakógép-kezelői képzés4141 Parkoló emelő-kezelői képzés4191Szintkülönbség kiegyenlítő-kezelői képzés4211 Ollósemelőállvány-kezelői képzés4213 Gépjármű emelő-hátfal kezelői képzés4221 Mobil szerelő állvány-kezelői képzés 4223 Mobil szerelő kosár-kezelői képzés4224 Hidraulikus szerelőkosarasgépjármű és utánfutó-kezelői képzés 4225 Hídvizsgáló-kezelői képzés4226 Építési személy-és teherfelvonó-kezelői képzés   4228 Emelőállvány, oszlopos kúszó munkaállvány-kezelői képzés4329 Reptéri catering jármű-kezelői képzés4341Toronydaru-kezelői képzés4351 Árbocdaru-kezelői képzés4361 Híddaru,futódaru-kezelői képzés4362 Portáldaru-kezelői képzé 4371 Bakdaru-kezelői képzés 4372 Forgódaru-kezelői képzés 4373 Ablakdaru-kezelői képzés
4374
Konténer emelő-kezelőiképzés 4375 Konzoldaru-kezelői képzés 4391 Födémdaru-kezelői képzés 4411 Autódaru-kezelői képzés 4412
Emelve szállító gépjármű-kezelői képzés 4431 Lánctalpas daru-kezelőiképzés 4451 Járműre szerelt daru-kezelői képzés 4511 Hidraulikusrakodó(homlokrakodó,forgórakodó,teleszkópos rakodó)kezelői képzés 4572 Kompaktor-kezelői képzés 4593 Vagonkirakó-kezelői képzés

 

Információ néhány választható gépcsoportról:

Mobil szerelőállvány és Mobil szerelőkosár vizsga

Tudnivalók a mobil szerelőállvány és mobil szerelőkosár tanfolyamrólA technikai fejlődéssel párhuzamosan egyre szélesebb körben alkalmazzák a különböző anyagmozgató gépeket, tehát a munkaerőpiacon egyre inkább felértékelődik az emelőgép kezelő tanfolyam   végzettséggel rendelkező munkaerő is.

  Az emelőgép kezelő tanfolyam során Ön olyan kompetenciákra tehet szert, mint például a munkaterület felmérése és a mozgatandó teher útvonalának megtervezése, a biztonsági ellenőrzések végrehajtása és az emelőgép üzemeltetése, helyváltoztatások végzése, valamint a munkavédelmi és rakodástechnológiai előírások betartása. A szakképesítés járműre szerelt daruk és emelőszerkezetek, mobil szerelőállványok és különféle egyéb daruk kezelésére jogosít fel.

Ha felkeltettük érdeklődését a mobil szerelőállvány és mobil szerelőkosár   szakképesítésünk iránt, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot még a következő tanfolyam kezdete előtt!

Gépjármű emelőhátfal kezelő vizsga

Hasznos információk a gépjármű emelő-hátfal kezelő tanfolyammal kapcsolatbanA gépjármű emelő-hátfal az egyik leggyakrabban alkalmazott emelőszerkezet. Segítségével a szállított terhet akár rámpára, akár talajszintre is ki lehet rakodni. A teherautók nagy többségén már megtalálható ez a szerkezet, és mivel a használata   vizsgához kötött, egyre többen végzik el a hozzá kapcsolódó gépjármű emelő-hátfal kezelő tanfolyamot.

Az emelőgép kezelő szakképesítés megszerzésével ez a berendezés is kezelhető azzal a feltétellel, hogy a mobil emelőgépek esetében gépkezelői jogosítvány is szükséges. További előfeltétel, ha a mobil emelőgép közúton is közlekedő gépjárműre van szerelve, akkor a gépkezelőnek a gépjármű vezetéséhez előírt vezetői engedéllyel is rendelkeznie kell. Természetesen a tanfolyam keretein belül egyéb gépcsoportok kezelésének elsajátítására is van lehetőség!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését az gépjármű emelő-hátfal kezelő tanfolyam   iránt, keressen bennünket bizalommal megadott elérhetőségeinken!

 

  TANFOLYAM LEÍRÁSA

 Emelőgép kezelő szaktanfolyam követelménymoduljai 

Elmélet:

 • 1. Általános munkavédelmi és egészségnyújtási ismeretek (több gépcsoport megszerzésére irányuló képzés esetén csak egyszer kell elvégezni és vizsgát tenni belőle)

  2. Általános üzemeltetési és technológiai ismeretek (több gépcsoport megszerzésére irányuló képzés esetén csak egyszer kell elvégezni és vizsgát tenni belőle)

  3. Szakirányú gépspecifikus ismeretek (több gépcsoport megszerzésére irányuló képzés esetén minden egyes gépcsoport esetén el kell végezni, és vizsgát tenni belőle)

Gyakorlat:

 • 2-8 óra / gép jogszabály szerint 

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

 • Nyolcadik évfolyam elvégzésével tanúsított alapfokú iskolai végzettség

 • 18. életév betöltése

 • Gépkezelői munkaköri orvosi igazolás

 • 2 db színes egyforma igazolványkép

TANFOLYAM TÍPUSA

A képzés jelenleg tantermi képzés keretén belül végezhető el, a távoktatás még nem elérhető ebben a tanfolyami típusban.

MEGSZEREZHETŐ MINŐSÍTÉSEK

 • Hatósági vizsga  -  Gépkezelői jogosítvány

 

 

KAPCSOLÓDÓ JOGSZABÁLYOK

 •  54/2021. (XI. 5.) ITM rendelet
 • MEGSZEREZHETŐ BIZONYÍTVÁNYOK KÉPEI

  RÉSZVÉTELI DÍJ egy gépcsoportra: (ÁFA MENTES)

  • Emelőgép kezelő tanfolyam és vizsga díja egy gépcsoportra:

    

   93.000,-Ft

    

   Amennyiben van megfelelő OKJ bizonyítványa vagy A-.....jelű gépkezelői jogositvány 5 éven belüli, felmentés kapható a szóbelik alól, így az ár is változik.

    

   Választható plusz gépcsoport képzési és vizsgadíj:

    20.000- Ft/gépcsoport,  

    

   A fenti díj tartalmazza a vizsgadíjakat.

   Nem tartalmazza Hatósági gépkezelő jogosítvány kiállítás díja:  3.300,- Ft (Áfa mentes)

    

   Cégek, nagyobb létszámú csoportok esetén egyedi ajánlatot adunk, megfelelő létszám esetén kihelyezett képzést biztosítunk jelentkezőink számára.

   LEGKÖZELEBBI TANFOLYAM INDULÁSÁNAK IDŐPONTJA:

    

   Szervezés alatt!

    

   További kéréseivel forduljon bizalommal munkatársainkhoz telefonon a 06-20-424-4843-as vagy a 06-1-261-0078-as telefonszámon, vagy az alábbi kapcsolat felvételi űrlap kitöltésével.

   Legyen velünk Ön is sikeres! VÁRJUK JELENTKEZÉSÉT!   Joomla! hibakereső konzol

   Hibák

   Munkamenet

   Profilinformációk

   Memóriahasználat

   Adatbázis lekérdezések