Youtube
Facebook
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
  • 06 1 261 0078
  • 06 20 938 4663

Készüljenek fel velünk a jogszabályváltozásokra!

FUVINFO Iroda

A FUVINFO Iroda Kft. jelentős sikereket ért el a konferenciák, illetve a speciális szakmai továbbképző programok terén. Konferenciáinkra jellemző, hogy a legaktuálisabb törvényi változások értelmezéséhez, az Európa Uniós, illetve Magyarországot érintő változások követésére az adott területen szaktekintélynek számító, a jogszabályalkotásban résztvevő előadókat hívunk meg.

Tanácsadó szolgáltatásunkhoz kapcsolódóan negyedévente tartunk szakmai konzultációt, és évente egy alkalommal a következő gazdasági évre való felkészülés érdekében szervezzük meg a „Jogszabályváltozások Gépjárműves szemmel” című szakmai konferenciát.

Rendezvényeinken a gépjármű üzemeltetők, saját számlás szállítók, árufuvarozók és személyszállításban érintett cégvezetők, szakmai vezetők és a napi irányítást végrehajtók megjelenésére számítunk, akiknek a közúti közlekedés, árufuvarozás és személyszállítás folyamatosan változó jogszabályai értelmezésében biztosítunk ismereteket.

A szakmai előadásokra felkért, jogalkotásban aktív szerepet vállaló előadók személye garanciát nyújtanak a programok színvonalas lebonyolítására.

A felmerülő kérdésekre a gépjármű üzemeltető szemszögéből keressük a válaszokat.

 

 

Kapcsolat

 

 

Joomla! hibakereső konzol

Hibák

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések