Youtube
Facebook
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
  • 06 1 261 0078
  • 06 20 938 4663
FUVINFO Iroda

A FUVINFO IRODA 1996 óta működik sikeresen a közúti közlekedési oktatás és a gépjármű üzemeltetési szaktanácsadás területén.

Cégünk profilját úgy alakítottuk ki, hogy az információszolgáltatást és a közlekedési szakmai oktatást, konferenciaszervezést egyaránt folyamatosan végezzük. Jó szakmai kapcsolatot ápolunk a szakhatóságok és minisztériumok munkatársaival, akikhez bizalommal tudunk fordulni egy-egy állásfoglalás beszerzése érdekében.

Tanácsadó szolgáltatásunk célja, hogy a már működő, az árutovábbításban, a fuvarozásban és személyszállításban érdekelt vállalkozások és gépjármű üzemeltetők naprakész tájékoztatást kapjanak azokról a változásokról, melyek tevékenységüket közvetlenül befolyásolják.

 

Irodánk főtevékenysége a felnőtt képzés, melyhez az alábbi engedélyekkel rendelkezünk:

  • Felnőttképzési  engedély szám: E-000496/2014
  • FAR Nyilvántartási szám: B/2020/000042 
  • Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélye a képzési tevékenységekre és Megbízási Szerződés a hatósági szakmai vizsgák szervezésére

Oktatási tevékenységünk ellátása során felkészült és gyakorlott oktatókat foglalkoztatunk, akik nemcsak a közlekedési szakemberképzésben segítenek, hanem konzulenseink a gyakorlati munkavégzésben partnereinknél felmerült kérdések megválaszolásában is.

Cégünket önállóan képviselik: Takács Gyula és Takács Gyuláné ügyvezetők

Joomla! hibakereső konzol

Hibák

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések