Youtube
Facebook
 • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
 • 06 1 261 0078
 •  

OKJ képzések megszűntek. Jogszabály szerint az alábbi képzés szükséges a gépek kezeléséhez:

 

Földmunkagépkezelő tanfolyam

FAR Nyilvántartási szám: B/2020/000042

 

Milyen gépeket fog tudni használni a földmunkagép kezelői   tanfolyam elvégzése után?

Milyen gépeket fog tudni használni a földmunkagép kezelői OKJ tanfolyam elvégzése után?A földmunkagép kezelői képzésünk rendkívül népszerűvé vált az utóbbi években, köszönhető mindez az építőipar fellendülésének, így a biztos megélhetés érdekében egyre többen választják ezen tanfolyamunkat. A földmunkagép kezelői képzésen belül a tanulóknak több lehetőségük is van, így akár specializálódhatnak is bizonyos berendezések kezelésére!

Ahhoz, hogy a specializáció megvalósulhasson, a képzés mellé gépcsoportok vizsgáiból választhatnak a diákok, így a földmunkagép kezelői végzettség mellé a tanulók többek között levizsgázhatnak betonszállító mixer gépkocsi (3624), traktor alapú univerzális földmunkagép (1111) és hidraulikus rakodók, homlokrakodók (4511) lánctalpas kotró (1222) kezeléséből is!

A felsorolt gépek mindegyike alapvető berendezésnek számít a földmunkák esetében, ezért ahhoz, hogy megalapozza a jövőjét és állandó munkaviszonnyal rendelkezhessen a későbbiekben, minimum egyet ajánlott választani az említett gépcsoportok vizsgái közül!

Tegyen szert jól jövedelmező szakmára, válassza földmunkagép kezelői képzésünket!

 

A jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint, ahhoz, hogy Ön minden hatóság számára elfogadható képesítéssel rendelkezzen a földmunka-, rakodó vagy szállítógép kezeléséhez, szükséges a Gépkezelői jogosítványba bejegyzett Hatósági gépcsoport vizsga is a kezelt gépcsoportra.

Választható gépcsoport vizsgák:

 • Traktor alapú univerzális földmunkagép (1111) Gumikerekes kotró (1212)  Lánctalpas kotró (1222)  Teleszkópos kotró (1223) Vedersoros kotró és árokásó (1311)  Földtoló (1412)  Földgyalu (1512)  Földnyeső (1612)  Betonszállító mixer gépkocsi (3624)  Betonszállító mixer gépkocsi betonszivattyúval (3626)  Kényszertömörítésű szilárd hulladékgyűjtő és szállító gépek (3627)   Szennyvízszállító és szippantó járművek (3628)   Hidraulikus rakodók, homlokrakodók, forgórakodók,teleszkópos rakodók (4511)  Kompaktor, kompakt rakodó (4572)  Vagonkirakó (4592)  Földmű fenntartó gép (5632)
- egyéb földmunkagépek

 

  TANFOLYAM LEÍRÁSA 

Földmunka-, rakodó és szállítógép kezelő képesítés követelménymoduljai  24 óra elmélet + gyakorlat:

Elmélet:

 • 1. Általános munkavédelmi és egészségnyújtási ismeretek (több gépcsoport megszerzésére irányuló képzés esetén csak egyszer kell elvégezni és vizsgát tenni belőle)

  2. Általános üzemeltetési és technológiai ismeretek (több gépcsoport megszerzésére irányuló képzés esetén csak egyszer kell elvégezni és vizsgát tenni belőle)

  3. Szakirányú gépspecifikus ismeretek (több gépcsoport megszerzésére irányuló képzés esetén minden egyes gépcsoport esetén el kell végezni, és vizsgát tenni belőle)

Gyakorlat:

 • 3-6 óra / gép jogszabály szerint 

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

 • Nyolcadik évfolyam elvégzésével tanúsított alapfokú iskolai végzettség

 • 18. életév betöltése

 • Gépkezelői munkakörre alkalmassági orvosi igazolás

 • 2 db színes egyforma igazolványkép

TANFOLYAM TÍPUSA

A képzés jelenleg tantermi képzés keretén belül végezhető el, a távoktatás még nem elérhető ebben a tanfolyami típusban.

MEGSZEREZHETŐ MINŐSÍTÉSEK

 • Hatósági vizsga  -  Gépkezelői jogosítvány

KAPCSOLÓDÓ JOGSZABÁLYOK

 • 54/2021. (XI. 5.) ITM rendelet

MEGSZEREZHETŐ BIZONYÍTVÁNYOK KÉPEI

RÉSZVÉTELI DÍJ: (ÁFA MENTES)

 •  Földmunka-, rakodó és szállítógép kezelő tanfolyam díja egy gépcsoportra:

             

  96.000,-Ft

   

  Amennyiben van megfelelő OKJ bizonyítványa vagy A-.....jelű gépkezelői jogositvány 5 éven belüli, felmentés kapható a szóbelik alól, így az ár is változik.

   

  Választható plusz gépcsoport képzési és vizsgadíj:

   20.000- Ft/gépcsoport,  

   

  A fenti díj tartalmazza a hatósági vizsga részvételi és vizsga díját.

  Nem tartalmazza: Hatósági gépkezelő jogosítvány kiállítás díja: 3.300,- Ft (Áfa mentes)

   

  Cégek, nagyobb létszámú csoportok esetén egyedi ajánlatot adunk, megfelelő létszám esetén kihelyezett képzést biztosítunk jelentkezőink számára.

   

   

  LEGKÖZELEBBI TANFOLYAM INDULÁSÁNAK IDŐPONTJA:

   

   

   

  További kéréseivel forduljon bizalommal munkatársainkhoz telefonon a 06-20/424-4843-as vagy a 06-1-261-0078-ás telefonszámon, vagy az alábbi kapcsolat felvételi űrlap kitöltésével.

  Legyen velünk Ön is sikeres! VÁRJUK JELENTKEZÉSÉT!

  A csatolt tájékoztató árai nem aktuálisak már. Kérje frissitett tájékoztatónkat az aktuális árakkal e-mail-en .  Joomla! hibakereső konzol

  Hibák

  Munkamenet

  Profilinformációk

  Memóriahasználat

  Adatbázis lekérdezések