Youtube
Facebook
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
  • 06 1 261 0078
  • 06 20 938 4663
Az Európai Unióhoz történt csatlakozásunk óta a szállítási vállalkozásoknak úgy kell megszervezni a gépjárművezetők munkáját, hogy meg tudjanak felelni a gépkocsivezetők vezetési és pihenőidejének előírását tartalmazó 561/2006 EK  rendelet és a tachográfkészülékekre vonatkozó előírásokat tartalmazó 165/2014/EU rendelet előírásainak.

 

TACHOGRÁF KORONGOK KIÉRTÉKELÉSE - DIGITÁLIS LETÖLTÉS

Cégünk - számítógépes kiértékelő programmal - bérmunkában vállalja a tachográf korongok kiértékelését, a digitális tachográfok és sofőrkártyák letöltését és kiértékelését, a szükséges írott anyagok, jelenléti ívek elkészítését, a vállalkozás helyett és érdekében.

 

TACHOGRÁF ISMERETEK OKTATÁS ÉS KONZULTÁCIÓ

Irodánk vállalja a jogszabályi előírásoknak megfelelően a gépkocsivezetők szakmai továbbképzését az analóg és a digitális tachográf használat, a vezetési és pihenőidők előírásainak, a menetokmányok vezetésének előírásairól, a közigazgatási bírságokról és mindarról amit egy gépkocsivezetőnek aktuálisan ismernie kell! Cégek részére kihelyezett oktatást vállalunk egyéni jelentkezőket összevont csoportokba várjuk!

 

DIGITÁLIS TACHOGRÁF OKTATÓCSOMAG

Gyors betekintést nyújt Önnek a digitális menetíró világába. Témák: a készülék felépítése, az Ön kötelezettségei és jogosultságai, az ellenőrző készülék kezelése és a kijelzések, nyomtatások helyes értelmezése.

Készüljenek fel velünk a közúti és telephelyi ellenőrzésekre!

A mi partnereink már megtapasztalták, hogy a bírságok így elkerülhetők!

Szerezzen megalapozott tudást Ön és képezze gépkocsivezetőit is!

Bevételét Ön se bírságokra költse!

Kérjen ajánlatot oktatásra, letöltésre, kiértékelésre!

 

Kapcsolatfelvétel

Joomla! hibakereső konzol

Hibák

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések