Youtube
Facebook
 • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
 • 06 1 261 0078
 • 06 20 938 4663

 

TANFOLYAM LEÍRÁSA

Miért ajánljuk a tanfolyamot mindenkinek, aki gépjármű ügyintézéssel foglalkozik?

A gépjármű ügyek intézése magában foglalja a gépjárművek irányítását, a költségelszámolást, a foglalkoztatás adminisztrációját, a gépjármű üzemeltetés műszaki feladatainak koordinálását, biztosítási ügyek és eljárások intézését, a szállítási vagy fuvarozási tevékenység szervezését. A gépjármű-előadók, valamint a gépjárművezetők napi tevékenységét irányító ügyintézővel/szállításvezetővel szemben alapkövetelmény a szakmai tudás folyamatos frissítése és naprakészen tartása. A gépjárműhasználattal, a foglalkoztatással, vagy a vezetési- és pihenőidők előírásaival kapcsolatban felmerülő gyakorlati kérdésekben a megfelelő iránymutatást a gépjármű ügyintéző biztosítja. A feladatot ellátó személynek továbbá képesnek kell lennie az adott cég/vállalkozás szakszerű üzemeltetéséhez előírt szabályozások elkészítésére, bevezetésére, alkalmazásuk folyamatos számon kérésére.

FAR Nyilvántartási szám: B/2020/000042

Gépjármű ügyintézői tanfolyam – Út a biztos jövő felé!

Gépjármű ügyintézői tanfolyam – Út a biztos jövő felé! A gazdasági élet napjainkban már elképzelhetetlen a közúti gépjárművek használata nélkül, legyen az a személyszállítás vagy az áruszállítás területe. Előírások sokasága határozza meg az üzembentartók felelősségét, a jogszabályi megfelelés ezen a területen folyamatos követelmény. Azok számára, akik gépjármű ügyintézéssel foglalkoznak, nem kérdés a biztos jövő és megélhetés. Ha Ön is szeretné kiszámíthatóbbá tenni jövőjét, vagy ha már ezen a területen dolgozik és szeretné megismerni az aktuális jogszabályi előírásokat, akkor Önnek is ajánljuk a gépjármű ügyintézői tanfolyamunkat!

A heti egy alkalommal - a vizuális technika igénybevételével - lebonyolított képzés nem terheli le a résztvevőt, aki munkaköri feladatait a hét többi napján maradéktalanul el tudja látni.

Tanfolyami előadóink szakmai felkészültsége, naprakészsége és gyakorlati tapasztalata garantálja, hogy a közlekedési szakmával csak most ismerkedő résztvevő az elsajátított tudással készségszinten tudja alkalmazni a folyamatosan változó jogszabályokat, megértse az összefüggéseket. A gépjármű ügyintézői tanfolyam mind elméleti, mind gyakorlati téren biztos tudást ad, a résztvevők 10 hét alatt kiváló közlekedési szakemberekké válhatnak.

A gépjármű ügyintézői tanfolyam elvégzésével megnyílnak Ön előtt is a lehetőségek, és szinte bármelyik olyan területen elhelyezkedhet, ahol a gépjármű ügyintézés, a járművek üzemeltetése, a fuvarok szervezése a munkakör része, így széles kínálat áll majd rendelkezésére a munkaerőpiacon!

A következő, immár 47. Gépjármű Ügyintézői - Szállítás Vezetői Feladatok Ellátására Képesítő Tanfolyam 2018. szeptember 25-én indul!

Ha további információt szeretne a tanfolyamról, vagy jelentkezne, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Tantárgyak:

 • Gépjármű üzemeltetési ismeretek 20 óra
 • Árufuvarozási ismeretek 16 óra
 • Jármű- műszaki ismeretek 10 óra
 • Munkáltatói ismeretek 8 óra
 • Gazd.-pénzügyi, számviteli, adózási ismeretek 10 óra
 • Általános jogi ismeretek 12 óra
 • Vám ismeretek 4 óra

 

Egyéb hasznos tudnivalók:

A képzés elvégzését követően minden tanfolyami résztvevő vizsgát tesz, melynek alapján kiállításra kerül a „Gépjármű Ügyintézői Tanúsítvány”. A vizsgát követően további lehetőség nyílik, külön tanfolyami kötelezettség nélkül - a 261/2011. (XII. 7.) Korm. rendelet szerint – EU érvényességű, akkreditált közúti árufuvarozó-vállalkozó szakmai vezetői (alapképzés, továbbképesítés) vizsgára.

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

 • A tanfolyam elvégzésének személyi előfeltétele nincs.

TANFOLYAM TÍPUSA

 • Tanfolyami részvétel, 10 héten át heti egy alkalommal.

MEGSZEREZHETŐ MINŐSÍTÉSEK

 • Gépjármű ügyintézői tanúsítvány

KAPCSOLÓDÓ JOGSZABÁLYOK

 • 89/1988. ( XII.20.) MT rendelet a közúti közl. szolg.-okról, és a közúti járművek üzemben tartásáról
 • 1988 évi I. törvény a közúti közlekedésről
 • 2013/ LXXVII törvény a felnőttképzésről
 • 24/2005. (IV. 21.) GKM rendelet a közúti járművezetők és a közúti közlekedési szakemberek képzésének és vizsgáztatásának részletes szabályairól

MEGSZEREZHETŐ BIZONYÍTVÁNYOK KÉPEI

RÉSZVÉTELI DÍJ: 

 •  Gépjármű ügyintézői- Szállítás vezetői feladatok ellátásra képesítő tanfolyam díja:

  144.000,- Ft / fő + Áfa

Részletfizetés kérhető!

LEGKÖZELEBBI TANFOLYAM INDULÁSÁNAK IDŐPONTJA:

 

Szervezés alatt!

 

 

További kéréseivel forduljon bizalommal munkatársainkhoz telefonon a 06-20/248-4700-as vagy a 06-1-261-0078-ás telefonszámon, vagy az alábbi kapcsolat felvételi űrlap kitöltésével.

Legyen velünk Ön is sikeres! VÁRJUK JELENTKEZÉSÉT!Joomla! hibakereső konzol

Hibák

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések