Youtube
Facebook
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
  • 06 1 261 0078

 2020. január 1.-től

  GKI alap és továbbképző vizsgák,

  taxivezetői, személygépkocsis személyszállító alap és továbbképesítő vizsgák

  TAXI vállalkozói

  ADR vizsgák esetében

megszűntek a tesztlapos vizsgák, a fuvaros vállalkozói és autóbuszos vállalkozói vizsgákhoz hasonlóan a fenti

  elméleti vizsgák érintőképernyős számítógépen történnek (SZEV)

 a Közlekedési Alkalmassági Vizsgaközpont Nonprofit Kft. (KAV) által biztosított számítógépes vizsgateremben.

Azon vizsgákra, amelyeknél az írásbeli vizsgaesemény a teszteken túl esettanulmány, ugyanabban a teremben, a SZEV vizsgát követően kerül sor.

 Azok a vizsgaesemények, melyekhez járművet kell biztosítani, azaz a gyakorlati vizsgák továbbra is a képző szerveknél külön időpontban kerülnek megtartásra.

 A SZEV vizsga időpontjában a beszólításkor meg nem jelenő vizsgázónak, az elmulasztott vizsgák teljes díját ismételten be kell fizetnie, melyet követően minimum két héttel későbbi napra lehet új vizsgaidőpontot számára megigényelni.

 Jó tudni, hogy a Közlekedési Alkalmassági Vizsgaközpont Nonprofit Kft. az általa biztosított helyszínen, csak akkor tart vizsgát, ha az adott időpontra -bármely képző szerv által összesen - legalább 8 fő be van jelentve.

 A SZEV vizsga díja tesztlaponként 1.600,- Forinttal magasabb, mint a papír alapú teszt vizsgák díja, így egy 3 tesztlapos vizsga esetében ez 4.800,- Ft, míg egy 6 tesztlapos vizsga esetében 9.600,- Ft többletköltséget jelent az eddigi képzési és vizsgadíjon felül. A vizsgadíjak teljes egészében átutalásra kerülnek a KAV részére.

 (Rövid időn belül a tanfolyami oldalakon is átvezetésre kerülnek az új dijak.

Addig is keresse irodánkat készségesen tájékoztatjuk.)

 A megváltozott vizsgalehetőségek okán kérjük meglévő és jövőbeni partnereinket, hogy kellő időrátartással jelentkezzenek képzésre és vizsgára, beleszámítva a sikeres vizsga utáni okmány kiállítási időt is!

 Képzési és vizsgaszervezési szolgáltatásunkkal továbbra is maradéktalanul állunk minden tanfolyami érdeklődő rendelkezésére!

Joomla! hibakereső konzol

Hibák

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések